HOME DEPANNAGE HERSTELLINGEN GARANTIES OPDRACHTGEVERS LIGGING CONTACTEER ONS  
  CONTACT    
 

Carrosserie Decroix

Kleine Moorsledestraat 5
8880 Ledegem
>> Ligging
Tel.: 056/50 08 38
Gsm: 0475/49 73 54
Fax: 056/50 36 81
rdecroix@unicall.be
BTW BE 0680020379

   
 

HERSTELLINGEN

 
 

Bij ons kunt u terecht voor glasbreuk, Airco-service, spuitwerkwerk, richtwerk en alle  koetswerkherstellingen, (al dan niet verzekeringswerk)... Wij beschikken over 2 richtbanken, 4 voorbereidingszones, een moderne spuitcabine, Ö .
Bij het herstellen van uw wagen, maken wij gebruik van een kwaliteits-, milieu- en managementssysteem dat voldoet aan de eisen van ISO 9001. Het doel van dit systeem is de werken te structureren en doorlopend te verbeteren.

Daar wij een erkende hersteller zijn voor diverse grote verzekeringsmaatschappijen, kunnen we de administratieve rompslomp die een ongeval met zich meebrengt, sneller en eenvoudiger oplossen. Bovendien voldoen wij aan de strengste eisen door de maatschappijen opgelegd.
Eerst worden er digitale foto's van uw wagen genomen en een geautomatiseerd Winformex-bestek opgemaakt. U krijgt steeds de nodige uitleg over de herstelling en indien gewenst, nemen wij de administratieve opvolging voor onze rekening. Bovendien staat er steeds een vervangwagen tot uw beschikking.

De voordelen van een erkende hersteller:
 Het grootste voordeel is dat we, na het opstellen en elektronisch doorsturen van ons dossier met foto's van de schade naar de maatschappij, onmiddellijk met de herstelling kunnen beginnen. We moeten niet wachten op het advies van de expert en dit bespaart u veel tijd.
 In sommige gevallen kan de maatschappij tot een directe betaling overgaan.
 De beschikking over een vervangwagen.
 Twee jaar garantie op de volledige herstelling.

Wanneer uw wagen hersteld is, leveren wij u een garantiebewijs. Uw wagen staat volledig gereinigd (binnen en buiten) op u te wachten. En ook na de herstelling staan wij nog steeds voor u klaar met tips en advies.
 

Glasbreuk: dankzij het systeem ontwikkeld door Duobond hoeft u niet meteen een nieuwe ruit te plaatsen bij steenslag op uw ruit. Bovendien is hun systeem T‹V-gekeurd.

(*) Bij eigen schade (in omnium verzekerd ) betaalt de schadelijder bij sommige maatschappijen zelfs helemaal geen vrijstelling wanneer de herstelling aan ons wordt toevertrouwd.

(**) Winformex is een databank die alle gegevens bevat i.v.m. hersteltijden en prijzen van de onderdelen per type wagen

 

 
   
  Webdesign Proximedia